AANKOOP

Uw nieuwe huis wilt u natuurlijk aankopen voor de laagst mogelijke prijs en onder de meest gunstige condities. Met onze deskundige hulp kunnen wij dit voor u realiseren.
 
Het begint natuurlijk bij het vinden van het huis dat geheel aan uw wensen voldoet. In de huidige Amsterdamse onroerend goedmarkt is het belangrijk om er op tijd bij te zijn en snel te schakelen. Veel huizen worden verkocht per inschrijving en professionele begeleiding is hierbij aan te bevelen.

Door onze ervaring en uitgebreide netwerk kunnen wij u hierbij goed van dienst zijn.
De beslissing om het huis of appartement te kopen is aan u; het bepalen van de juiste prijs, de bijkomende zorgen en werkzaamheden zijn onze verantwoordelijkheid.

Aankoopprocedures zijn wat ons betreft maatwerk. Dit begint met een inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. Daarom nodigen wij u eerst uit voor een vrijblijvend, informatief gesprek bij ons op kantoor. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons kantoor. 

VERKOOP

Voor het verkopen van uw huis tegen de hoogste prijs en de meest aantrekkelijke condities, dient in deze roerige onroerend goedmarkt een weloverwogen  verkoopstrategie te worden bepaald. Vraagt u teveel dan prijst u zichzelf wellicht uit de markt, vraagt u te weinig dan doet u uzelf tekort.

In deze markt wordt weer scherp onderhandeld. Indien u zich door ons laat vertegenwoordigen kunnen wij - door onze jarenlange ervaring en expertise - het noodzakelijke tegenwicht bieden. Wij kunnen daarom een zo hoog mogelijke prijs voor uw huis realiseren. 

De gehele onderhandelingsprocedure vereist per object en per persoon een individuele aanpak. Deze aanpak wordt tijdens het verkoopproces stapsgewijs met u bepaald en doorgenomen. De kans om tot een positief resultaat te komen is op die manier maximaal.

Net als aankoopprocedures zijn wat ons betreft ook verkoopprocedures maatwerk. Indien u geïnteresseerd bent in onze visie en aanpak, willen wij hierover graag met u van gedachten wisselen. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons kantoor.

TAXATIES

Er zijn diverse redenen waarom u behoefte kunt hebben aan een onafhankelijke waardebepaling van onroerend goed dat reeds in uw bezit is of in uw bezit gaat komen.
Neem voor een taxatie op maat en onze tarieven contact op met kantoor.